Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família viu la passió de la Setmana Santa
La Basílica celebrarà aquest temps litúrgic amb activitats per a tots els públics

Simbòlicament, la Sagrada Família és l’expressió en pedra de la fe cristiana, que es renova cada any amb la Setmana Santa. Aquest temps litúrgic va quedar recollit a la façana de la Passió, que explica el període de vida de Jesucrist que transcorre entre el Sant Sopar, la seva mort i la seva resurrecció, i que inclou, per tant, el Via Crucis. Aquest camí cap a la creu és un recorregut en què es posen en relleu tots els valors cristians i que ens mostra que la Setmana Santa és passió, però també esperança. Per celebrar-ho, la Basílica ha preparat tot un seguit d’actes i activitats pensades per a tots els públics. 

Així, el cap de setmana vinent s’iniciaran les sessions del taller familiar, per al qual ja s’han obert les inscripcions. En aquesta ocasió, els petits i petites elaboraran un ou de Pasqua. El 6 d’abril, el temple acollirà el tradicional concert de Setmana Santa, per al qual s’ofereixen 300 entrades dobles per a la ciutadania, que podrà obtenir-les mitjançant un sorteig. Per la seva banda, els dies 15, 16 i 17 oferirem una il·luminació de la façana de la Passió acompanyada de música amb la qual es recordaran les últimes hores de Jesús. L’acte és gratuït i hi haurà dues sessions al dia, a les 20.45 i a les 21.30 h. 

Durant aquest període, a més, el temple acollirà diferents celebracions litúrgiques. La més popular, la missa de Rams, se celebrarà el dia 14 d’abril a les 12 h. La missa de Dijous Sant tindrà lloc el 18 d’abril a les 20 h, i la de Divendres Sant el dia 19 a les 19 h. En acabar, a les 21 h, hi haurà la pregària del Via Crucis amb il·luminació davant de la façana de la Passió, un acte que també està obert a tot el públic. Per últim, el dia 20 d’abril a les 21 h tindrà lloc la celebració de la solemne Vetlla Pasqual.  

Podreu trobar tota la informació detallada dels actes de la Setmana Santa de la Sagrada Família en l’enllaç següent