Editor de continguts

angle-left Celebra el Dia de Sant Jordi visitant la rosa de Gaudí!


El Dia de Sant Jordi és el dia de la cultura per excel·lència a Catalunya. El fet que coincideixi amb el Dia Mundial del Llibre fa que a aquesta festa internacional se li sumi la tradició pròpia de regalar una rosa i un llibre com a símbol d’amor i fraternitat. La Sagrada Família, com a referent cultural arquitectònic, patrimonial i cultural que és, ofereix la possibilitat de viure aquesta diada amb una sèrie d’activitats per apropar la que sens dubte és la rosa de Gaudí a la ciutadania.

 

SORTEIG D’ENTRADES PER VISITAR LA SAGRADA FAMÍLIA A LA LLUM DEL CAPVESPRE 

La celebració de la Diada de Sant Jordi a la Sagrada Família començarà el dia 22 amb una visita al temple fora de l’horari habitual. A partir de les 20.30 h, el temple obrirà les seves portes per oferir una visita exclusiva a la llum del capvespre a les persones guanyadores del sorteig que engeguem avui als nostres comptes de Facebook i Instagram (@basilicasagradafamilia) i que estarà en marxa fins al dia 8. 

El recorregut d’aquesta visita especial inclourà l’accés a Veus Blanques, un espai situat a 15 metres d’altura. Des d’aquí es tindrà una visió única del Jubé, on està situada l’escultura de Sant Jordi, de tres metres d’alçària, obra de l’escultor Josep Maria Subirachs i recentment declarada Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN). La barana del Jubé, a més, estarà guarnida amb roses vermelles i il·luminada per a l’ocasió. 

Les visites es realitzaran en quatre torns diferents, entre les 20.30 i les 21.15 h, i tindran una durada aproximada de 45 minuts.  

Com es poden aconseguir les entrades per a la visita especial del Dia de Sant Jordi?

Des d’avui i fins al dia 8, podràs participar en el sorteig per aconseguir una de les 160 entrades dobles que posem a disposició de la ciutadania responent una pregunta en els nostres perfils de Facebook i Instagram (@basilicasagradafamilia) i emplenant un formulari. El dia 8 es farà el sorteig i, al llarg dels dies següents, la Sagrada Família contactarà amb les persones guanyadores per correu electrònic. Les persones guanyadores tindran també un obsequi per al record.   

 

ACCÉS GRATUÏT PER A JORDIS, JORDINES, JORGES I GEORGINES

Juntament amb aquesta visita, la Sagrada Família i la Casa Museu Gaudí volen commemorar Sant Jordi oferint la possibilitat de visitar aquests espais a totes aquelles persones que celebren el seu sant en aquesta diada tan assenyalada. 

Així doncs, el Dia de Sant Jordi, durant les hores d’obertura oficials de la Sagrada Família i de la Casa Museu Gaudí (de 9 a 20 h), el temple i la que va ser residència de Gaudí al Park Güell oferiran l’accés gratuït i sense necessitat de reserva a tots els Jordis, Jordines, Jorges i Georgines que vulguin visitar-ho. Podran venir amb un acompanyant. 

Per acreditar el nom, caldrà presentar el document nacional d’identitat a les taquilles de la Sagrada Família (carrer de Sardenya) i de la Casa Museu Gaudí. L’horari d’obertura de taquilles és de 9 a 19.30 h.